Info events 2, 3 en 7 februari a.s.

HET IS ZO VER

De eerste info events voor alle geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven op het project I am Grave vinden plaats op 2, 3 en 7 februari a.s.
Jullie zijn van harte welkom, wel even aanmelden!

Waar gaan we het onder andere over hebben:

  • Ontwikkelovereenkomst met de gemeente getekend
  • Voortgang zuidelijk en noordelijk deel
  • Nieuwe impressies en videopresentatie
  • Planning transformatie/nieuwbouw
  • Bekendmaking verkoop/huur prijzen
  • Start verkoop De Wijnberg + Stadspanden Brugstraat – 10 februari
  • Planning start verkoop/verhuur overige fases

Om te voorkomen dat we een piek krijgen op een van de info events en we geïnteresseerde moeten teleurstellen aan de deur omdat de zaal vol zit dient iedereen die wil komen zich vooraf aan te melden voor één van de 3 datums. Alleen dan ben je verzekerd van een plek.

Goed om even te lezen voor aanmelding info events 2, 3 en 7 februari a.s.

Voortgang

Het plan is opgedeeld in een noordelijk en zuidelijk deel.

Zuid: De Wijnberg / De Kapel / Stadspanden Brugstraat / Het Koetshuis / De Vier Winden.

We hebben één belangrijke wijziging in het zuidelijk deel.
We hebben de afgelopen periode vele verzoeken ontvangen of het ook mogelijk is om een woning te kopen i.p.v. te huren in De Wijnberg. We hebben hierover nagedacht en hebben besloten om hieraan gehoor te geven. Het beste zou dan zijn dat nagenoeg alle woningen verkocht gaan worden. Huur en koop door elkaar in een gebouw heeft vaak niet de voorkeur om diverse redenen. Een paar huurwoningen zou nog kunnen maar zeker niet te veel.

Een nadeel om in De Wijnberg koopwoningen te maken is het feit dat bijna alles verkocht moet zijn willen we i.v.m. woningborg garantie kunnen starten met de bouw. Om deze redenen willen we graag snel polsen of de koopbehoefte ook echt aanwezig is. Dit kun je aangeven bij je aanmelding voor een info event. Alvast onze dank hiervoor.

In het zuidelijk deel blijven De Vierwinden en Het Koetshuis achter. Deze 2 gebouwen staan in de keringszone van het waterschap en behoeven voor wat betreft de uitvoeringmethodieken nog overleg met het waterschap. De Wijnberg met kapel en de 3 Stadspanden Brugstraat zijn gereed voor realisatie. Hiermee kunnen we de verkoop van deze woningen in februari opstarten. De Vierwinden en Het Koetshuis volgen later dit jaar.

Noord: Loft26, ’t Smalle Huys en Het Begijnenhuis.

Loft26 blijft in de verkoop en Het Begijnenhuis en ’t Smalle Huys in de verhuur.
Deze woningen zijn de ontwerpfase voorbij en worden nu uitgewerkt tot een bouwvergunningsaanvraag. Het zijn mooie gebouwen geworden met fijne loft appartementen, veel diversiteit en eigentijdse inrichtingsmogelijkheden. ’t Smalle Huys wordt een friendswoning, uniek voor Grave. Meer hierover op de info events. De penthouses zijn prachtig geworden, veel glas, prachtige terrassen, eigentijdse vormen en natuurlijk waanzinnig mooi uitzicht. Natuurlijk besteden we aan deze gebouwen ook de nodige aandacht in onze presentatie en worden de koop/huur prijzen bekend gemaakt. De gebouwen zijn dan nog niet geheel technisch uitgewerkt maar we weten al wel hoe deze eruit komen te zien. We presenteren dan ook een aantal zeer mooie plaatjes/impressies.

Kom het ervaren en meld je nu aan voor één van de info events!

AANMELDEN ->

Scroll to Top