I am Grave vieuw

Wie zijn wij?

Prinsenstal Vastgoed

Wie zijn wij, wat gaan we aan de Prinsenstal in Grave doen, voor wie, wanneer, hoe ver zijn we en hoe werkt het.

We hebben een vernieuwende kijk op wonen en werken, we hebben durf, doorzettingsvermogen, veel ervaring en op zijn tijd zijn we eigenwijs. Misschien ook wel eens ondeugend als het gaat om een frisse kijk op het nieuwe wonen en werken.

Wat is die frisse kijk dan? De woningen, welke we bouwen, passen binnen de behoefte en leefwijze van zijn bewoners. Items welke regelmatig bij ons voorbij komen zijn veel licht, hoge verdiepingen, compact wonen, veel comfort, complete keukens, open ruimtes, loft wonen, mooie badkamers. Maar ook delen met andere bewoners, gemeenschappelijke voorzieningen, duurzame installaties, geen gas, mooie balkons en daktuinen.

Naast de beleving in de woningen willen we ook graag dat de woningen met zijn bewoners in een omgeving terecht komen welke naadloos aansluit bij die beleving. Denk daarbij aan goede stedenbouw, mooie openbare ruimtes, daktuinen en weinig auto’s. Niet alleen wonen vinden wij belangrijk maar ook werken, winkeltjes, en horeca. Deze voorzieningen houden de wijk levendig en horen bij het frisse wonen.

Scroll to Top